Verzending & Betaalmethodes

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@ferrimerlier.be.  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


Aankoopproces
 
  • U kunt op onze webshop kopen door het model en / of de gewenste maat in onze catalogus te selecteren en op "Bestellen'  te klikken. U kunt kiezen tussen verschillende betalingsmethoden: debetcard of creditcard  (we staan aankopen toe met
    Vooraf OvermakenBancontact, Maestro, Visa, MastercardIdeal, Paypal of American Express

 
  • Zodra u iets koopt, sturen we u een bevestigingsmail met de details van uw aankoop en uw ordernummer. Als u het niet in uw inbox kunt vinden, controleer dan de spammap.

Verzending:
 
  • Wij verwerken en verzenden uw bestelling binnen 24 uur tijdens werkdagen. U ontvangt een trackingnummer in uw e-mail om de status van uw bestelling te verifiëren. Zo niet, dan kunt u contact met ons opnemen  of door een e-mail te sturen naar info@ferrimerlier.be
Retour:
 
  • De klant heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen na de levering zich te bedenken en zonder opgave van redenen de overeenkomst tot aankoop van het bestelde product te herroepen. Het volstaat dat u dit binnen deze termijn schriftelijk of via mail laat weten.
Levering:
 
  • Onze standaardverzending duurt 1-2 werkdagen. Houd er rekening mee dat onze verwachte deadlines worden geschat en kunnen variëren als gevolg van factoren buiten de controle van juwelierferrimertlier en het transportbedrijf, zonder in ieder geval de periode van 15 kalenderdagen vanaf de orderbevestiging te overschrijden.
Bpost.be
 
  • Wij verwerken en verzenden uw bestelling via Bpost (verzekerde zending) met een trackingnummer die u ontvangt via email.