Silver Rose Ring R6882G

99,00
Op voorraad
Verzendkosten € 0,00
Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

►Juwelen zijn iets heel bijzonders. Je geeft ze alleen aan mensen die een belangrijke rol hebben in je leven en een uitzonderlijke plek in je hart. Je geeft ze bij speciale gelegenheden en je draagt ze bij speciale gelegenheden. Wanneer u deze speciale juwelen geeft of draagt, creëert u herinneringen die een leven lang meegaan. Onze sieraden zullen je altijd herinneren aan dat ene speciale moment, die ene speciale persoon die een verschil maakt in je leven.

Met onze fijne selectie edelmetalen en stenen helpen we u onbetaalbare herinneringen te creëren. Je zult ze één keer kopen, maar je zult er een heel leven van genieten.
Silver Rose bedacht opnieuw een geweldige nieuwe collectie fijne sieraden. We hebben ons hart gevolgd bij het ontwerpen ervan. We hopen dat jij het jouwe volgt bij het kiezen van een juweel.

Leef in het moment en zeg JA tegen deze Silver Rose Ring R6882G in geelgoudkleurig verguld zilver met 1 prachtige grote zirconium en op dezijkant van de  ringband 2 rijen zirconiumstenen

Maat 54 is onmiddellijk leverbaar, andere maten zijn op bestelling

Elk Silver Rose juweel wordt geleverd in de originele verpakking

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: R6882G

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@ferrimerlier.be 056329411 Pinterest icon juwelierferrimerlier Instagram icon ferrimerlier