PolicePolice, het huismerk van de De Rigo Group, werd in 1983 in Italië gelanceerd als unisex-bril en een grootstedelijk manifest voor degenen die op wilden vallen. De naam is geen toeval. Het prikkelt de verbeelding en dromen, vooral van de jongere generaties, en biedt een geheel nieuwe kijk, over de oceaan en tegen de stroom in.
De naam roept de Amerikaanse "on the road" levensstijl op, maar ook de sterke stedelijke geest van de stad van alle steden: New York. De houding van de Police maakte van meet af aan zijn wereldwijde stempel als Italiaans merk met krachtige internationale boventonen. Dit alternatieve, non-conformistische, bijna oneerbiedige merk heeft meteen een eigen niche veroverd.

Voortbouwend op haar groeiende identiteit en positionering heeft de Police zichzelf in de loop der jaren opnieuw uitgevonden, gaande van een eenvoudig brillenmerk tot een echte lifestyle-benchmark. In deze transformatie breidde het merk uit met een volledig assortiment modeaccessoires - parfums, horloges, sieraden en lederwaren - allemaal met een sterke persoonlijkheid, die een bepaalde look en manier van leven vertegenwoordigen. Jonge, authentieke rebellen,
die de trends volgen maar proberen op te vallen met originaliteit en flair,worden zo onweerstaanbaar aangetrokken tot de Police gemeenschap.


Bekijk hier onze  Police online collectie


 


Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Police Horloge PL-12154JS/02

99,00

visibility

Police Horloge PL-12158JS/02M

115,00

visibility

Police Stalen Armband PJ20660BLB-04

49,00

visibility

Police Stalen Armband PJ23013BLC-04

49,00


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
HRK112127                    BTW BE0527738594   © 2020 Juwelier Ferri Merlier All Rights reserved