Festina-Connected-D
Festina Connected D, een hybride horloge dat weinig te benijden heeft op modellen van Withings of Vivomove van Garmin .
Concreet is de Festina Connected D een echt horloge met een systeem van fysieke wijzers en een echte wijzerplaat in plaats van een tijdweergave via een scherm.
We hebben dus te maken met een vrij grote kast met een diameter van 45 mm en een gewicht van 84 gram, waarbij titanium op het horloge zelf is gebruikt en saffierglas voor de wijzerplaatcoating.
Het horloge profiteert ook van een grote vaste rand rondom de wijzerplaat, maar ook van een digitale kroon waarmee u door de menu's kunt navigeren en de verschillende parameters kunt bedienen als er geen touchscreen is.

Laten we niet altijd naar een mobiele telefoon kijken.Tegenwoordig zijn er accessoires die verder gaan dan de grenzen van een mobiele telefoon en die uw dagelijks leven binnendringen,
zoals de FESTINA CONNECTED D een sprong maken naar de huidige toekomst van een nieuwe technologie die onbekend is op het niveau van andere merken en die het uniek maakt in zijn assortiment horloges.


Zoals festina connected-d zegt, is het de meest geavanceerde technologie op de markt in horloges, het is een nieuwe sprong naar het extreme niveau van het bereiken van de top,
met dank aan de FESTINA TEGNOLOGIE GROUP die dit prachtige horloge heeft ontworpen,
aangezien het een droom is om om je pols te dragen dan met zijn titanium kast en is net zo licht als het niet dragen van een horloge.
Kortom, hij heeft zijn niveau overtroffen..

     

Jij draagt ​​de toekomst om je pols, Waar wacht je op.!

Het is tijd om uw nieuwe onbeperkte technologie aan te schaffen FESTINA CONNECTED - D
Wilt u meer informatie weten, stuur ons dan een bericht per e-mail info@ferrimerlier.be
of kom naar onze winkel en wij laten u de werking en functies zien, Wij staan ​​vrijblijvend voor u klaar.

EEN SMARTWATCH, GEEN SMARTWATCH.. Is het nog steeds veel meer

Ook al staat de smartphone nu in het middelpunt van ons leven, met Festina Connected D kunnen we het zwaartepunt naar de gebruiker verleggen:
het horloge is altijd veel meer geweest dan een eenvoudig accessoire, maar vertegenwoordigt ons en is zo'n persoonlijk object om te zijn creëerde met ons een bijzondere symbiose.
Met Festina Connected D kunt u alle mogelijkheden van een geavanceerde verbinding benutten, maar onderscheidt u tegelijkertijd de eigenaar ervan dankzij een uniek ontwerp,
fijne materialen en de betrouwbaarheid die Festina-horloges altijd heeft gekenmerkt. Met zijn klassieke design en onmiddellijke gebruik is hij de perfecte metgezel voor een intensieve werkdag,
een romantisch diner voor twee, maar ook voor een intensieve avondtraining. Functionaliteit en gebruiksgemak zijn de kenmerkende elementen van waaruit wij de slimme functies van Connected D zijn gaan ontwikkelen.


Elegantie in nieuwe technologie kost geld, niets is voor niets...! Maar het is nog steeds de moeite waard en de hoogste kwaliteit.Festina Connected D is een gedurfd en verfijnd uurwerk: het vertegenwoordigt de energie en dynamiek van eigentijdsheid in een uniek voorstel,
het enige dat de esthetiek van traditionele uurwerken kan combineren met de digitale levensstijl.

In één woord: de technologie van FESTINA gaat verder dan elke limiet.Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Festina herenhorloge F23000/1 Connected D

599,00

visibility

Festina herenhorloge F23000/2 Connected D

599,00

visibility

Festina herenhorloge F23000/3 Connected D

599,00

visibility

Festina herenhorloge F23000/4 Connected D

599,00

visibility

Festina herenhorloge F23000/5 Connected D

599,00

visibility

Festina herenhorloge F23000/6 Connected D

599,00

visibility

Festina herenhorloge F23000/7 Connected D

599,00

visibility

Festina herenhorloge F23000/8 Connected D

599,00

De nieuwste serie Festina Connected-horloges belichaamt het hoogtepunt van deze evolutie en biedt een werkelijkverfijnd uurwerk met een ongekend technologieniveau.
Deze horloges passen naadloos in uw dagelijks leven en verrijken uw leven op nieuwe en opwindende manieren.
Ze stellen u in staat verbonden te blijven en uw lot in eigen hand te nemen op manieren die nooit eerder mogelijk waren.

Wij zijn officieel distributeur van festina horloges www.juwelierferrimerlier.be


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
HRK112127                    BTW BE0527738594   © 2020 Juwelier Ferri Merlier All Rights reserved