Gemini D2, Deep Black Mat

39,95
Prijs per stuk
Niet op voorraad
Verzendkosten € 0,00
Variatie: Gemini D2, Deep Black Mat
Gemini D2, Deep Black Mat
 Gemini Tantum Black NNS1 - NEW
 Gemini Imperium Black Carbon NNT2 - NEW
 Gemini Imperium Rose Gold Carbon NNT3 - NEW
Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

Gemini Bracelets - Handmade in Belgium

Tegelijkertijd is Gemini maatschappelijk verantwoord en willen ze goed doen voor de samenleving. Sinds de start werkt Gemini met lokale projecten die kansen bieden aan mensen die geen toegang hebben tot de reguliere arbeidsmarkt. In 2018 stelt Gemini gemiddeld meer dan 60 mensen per dag aan het werk in deze beschutte werkplaatsen.
Ruwe Agaten hebben een groene buitenkant (de huid), die is gevormd uit silicaat mineralen, zoals Chloriet. Agaat ontstaat als afzettingen in holle ruimtes van vulkanisch gesteente. Bij lava die nog vloeibaar is, ontstaan bellen met vulkanisch gas. In deze holle ruimtes zetten siliciumhoudende oplossingen zich af, waaruit uiteindelijk bij het afkoelen van het gesteente de gelaagde structuur van Agaat uitkristalliseert. De afzonderlijke lagen kunnen verschillende kleuren of één kleur hebben. 

3000 jaar geleden werden Agaten in het Midden-Oosten al gebruikt om ringen en vazen van te maken. In de Romeinse tijd waren vooral de 'Agate Intaglio' populair. Intaglio is een steensnijtechniek, waarmee afbeeldingen in de edelsteen worden gegraveerd. In de Bijbel wordt de Agaat in Exodus genoemd als één van de edelstenen die in het borstschild van de hogepriester Aaron zijn verwerkt. De Sardonyx, een variëteit van Agaat, behoort tot de twaalf edelstenen die in de fundamenten van de stadsmuur van Jeruzalem werden ingebed.

De Deep Black Mat 8 mm is gemaakt van natuursteen  Agaat, uit de VS en Mexico,  en wordt gevormd in vulkanisch actieve gebieden, waar het water door de scheuren van de aarde stroomt. Het zorgt voor innerlijke stabiliteit, rust en volwassenheid.
Zwarte Agaat zou een gevoel van veiligheid en zelfvertrouwen geven, waardoor stress vermindert en moed toeneemt. Zwart gebeitst Agaat houdt gewoon zijn aardende en beschermende werking. 

De natuurstenen van Gemini worden ingevoerd uit alle wereldhoeken. Ze zijn afkomstig van diepe grondlagen, uitgedoofde vulkanen en rijke ertsgronden.

De Gemini armband Deep Black Mat D2 is gemaakt uit Agaat.
Lengte 19, 20 of 21 cm - Geef ons bij aankoop uw juiste maat door
Diameter parel 8 mm.Om uw Gemini armband in de beste vorm te houden, vermijd contact met water!
.

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: D2

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@ferrimerlier.be 056329411 Instagram icon ferrimerlier