Exclusive Gemini Bracelets M5 - Creative Stone

399,00
Op voorraad
Verzendkosten € 0,00
Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

►Unieke armbanden met een verhaal

Ook liefhebbers van luxe kunnen vanaf nu terecht bij Gemini. Het Belgische armbandenmerk lanceert Gemini Exclusive, een nieuwe lijn voor avontuurlijke en wereldse mannen. Voor the guy next door. Maar met dat tikkeltje extra. Zoals Kürt Rogiers, het gezicht van de collectie.
De collectie is vervaardigd uit vijf kostbare en zeldzame steensoorten die niet moeten onderdoen voor zilver en goud als het op luxueuze uitstraling aankomt. Met vormen en kleuren die je onmogelijk kan imiteren.Stuk voor stuk zijn ze uniek en komen ze met een certificaat van echtheid en een verhaal.

M5 Chalcedoon - Creative stone

De naam Chalcedony is afgeleid van de Griekse havenstad Chalcedon (tegenwoordig Kad?köy, Turkije). Variëteiten van Chalcedoon werden bewerkt tot sieraden en houtsnijwerk door de oude beschavingen in Egypte, Griekenland en Rome. Het is een cryptokristallijne vorm van kwarts, transparant tot ondoorzichtig, afhankelijk van de structuur en het type.

Een creatieve steen, Blue Chalcedony stimuleert het vermogen om nieuwe talen te leren en verbetert het geheugen. Het geeft gevoelens van luchthartigheid en optimisme. Van deze steen wordt gezegd dat hij de zelfperceptie verbetert en het immuunsysteem verbetert.

Iedere armband is uniek en komt dan ook met een certificaat van echtheid.

Let wel : het betreft hier natuurstenen dus de kleuren zijn bij ieder model uniek en steeds afwisselend

Deze armband bestaat uit een bruin lederen band met een chalchedoon steen afkomstig uit Madagascar in Afrika zoals gegraveerd is op de achterkant van de steen.

Beedte armband: 2 cm
Lengte armband: one size, aanpasbaar 18 à 22 cm

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: M5 - Creative Stone

EAN: 5407005567111

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@ferrimerlier.be 056329411 Instagram icon ferrimerlier