Exclusive Gemini Bracelets M2 - Life Stone

199,00
Op voorraad
Verzendkosten € 0,00
Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

►Unieke armbanden met een verhaal

Ook liefhebbers van luxe kunnen vanaf nu terecht bij Gemini. Het Belgische armbandenmerk lanceert Gemini Exclusive, een nieuwe lijn voor avontuurlijke en wereldse mannen. Voor the guy next door. Maar met dat tikkeltje extra. Zoals Kürt Rogiers, het gezicht van de collectie.
De collectie is vervaardigd uit vijf kostbare en zeldzame steensoorten die niet moeten onderdoen voor zilver en goud als het op luxueuze uitstraling aankomt. Met vormen en kleuren die je onmogelijk kan imiteren.Stuk voor stuk zijn ze uniek en komen ze met een certificaat van echtheid en een verhaal.

M2 Jeremejevite - de levenssteen

Deze steen is vernoemd naar een Russische mineraloog Pavel Vladimirovich Eremeev. Toen zijn achternaam vanuit het Russisch in het Engels werd vertaald, werd het 'Jeremejev'. Dit mineraal werd in 1883 in Siberië ontdekt. Hoewel het zeldzaam is, is het sindsdien op verschillende plaatsen in Afrika, Azië en Zuid-Amerika aangetroffen.

Deze edelsteen helpt je om te gaan met dingen die in je leven gebeuren. Bijvoorbeeld het diepe verdriet dat wordt gevoeld als een geliefde sterft. Hun vibratie kan ook nuttig zijn als gezondheidskwesties over u komen die u ook vragen om veranderingen in uw leven aan te brengen.

Iedere armband is uniek en komt dan ook met een certificaat van echtheid.

Let wel : het betreft hier natuurstenen dus de kleuren zijn bij ieder model uniek en steeds afwisselend

Deze armband bestaat uit een blauwe gevlochten lederen band met een jeremejevite steen afkomstig uit Brazilië in Zuid Amerika zoals gegraveerd is op de achterkant van de steen.

Beedte armband : 1,4 cm

Lengte armband : small 19 cm of medium 20,5 cm

Sluiting : magneetslot met veiligheidssluiting

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: M2 Life Stone

EAN: 5407005567012

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@ferrimerlier.be 056329411 Instagram icon ferrimerlier